Kérlek támogasd a munkám! 

Létrehoztam egy patreon oldalt!
Ez egy olyan oldal, amin keresztül támogatni lehet művészeket, alkotókat, videósokat, szóval olyan személyeket, akik tartalmat hoznak létre önerőből.
Ha úgy érzed, támogatni szeretnéd a munkámat, akkor csatlakozz a patreon oldalolamhoz! Természetesen ott igyekszek majd exklúzív tartalmakkal meghálálni a támogatásod. Így rendszeresen osztok majd meg hasznos ötleteket, tippeket, tanácsokat (esetleg kimaradt jeleneteket a videó adásokból) nektek.
KATTINTS IDE!
Köszönöm!
 IMG_0892 (3)

Kedves Vendégeim! 

A vendéghorgásztatás árai 2020-ban a következőképpen alakulnak: 

1 teljes nap: 25 000 Ft

fél nap: 15 000Ft 

Névtelen

MEGÍRTÁK A HARCSAFOGÁSOMAT!

A hegyalja.info még a fogás napján megkeresett, hogy egy rövid interjút készítenének velem, és megírnák a fogás részleteit. Én ennek örömmel tettem eleget. Az írást ITT olvashatjátok.

IMG_0044

 

VISSZATÉRTEM A NYOMTATOTT SAJTÓBA!

2010 és 2013 között számos írásom jelent meg a nyomtatott sajtóban is, például az Euro Horgász és a Fishing & Hunting magazinban. Az F&H újság megszűnése után, kizárólag csak a Haldorádónak írtam cikkeket. Most pedig, több mint 3 év kihagyás után ismét megjelent egy írásom nyomtatott formában is, ezúttal a Magyar Horgász magazinban. Reméljük még sokáig fennmarad ez az együttműködés! A cikket keressétek a Magyar Horgász márciusi számában!

márc mahor

No upcoming events were found.