Tokajba látogatni nem csak a horgászat miatt érdemes. Ajánlom vendégeimnek, hogy töltsenek el itt több napot, egy hosszú hétvégét, vagy akár egy hetet.

  A belvárosban több kiváló szálláslehetőség közül választhat az ideutazó. A Böne Vendégház és Borozó egész évben várja vendégeit. A vendégház kerthelyisége ideális játéktér gyerekek számára, valamint bográcsozási és grillezési lehetőséget nyújt. A Borozóban pedig Tokaj minőségi borait is megkóstolhatják az idelátogatók.

  A Paulay Borház vendégei történelmi épületben, családias környezetben hódolhatnak a Tokaji borkülönlegességek élvezetének, valamint saját termelésű mézet, lekvárokat, és idénygyümölcsöket is fogyaszthatnak. A ház tetőterében összkomfortos vendégszobák várják a pihenni vágyó utazókat.

  Látogassanak el a Tokaji Hímesudvar pincéjébe, ahol ingyenes programként bepillantást nyerhetnek a pincészet munkájába. Részt vehetnek borkóstoláson is, mely átfogó képet nyújt Tokaj különleges fajtáiból. Majd hódolhatnak a borfogyasztás élményének a pincészet csendes belvárosi pihenőkertjében, a szabadban, vagy a légkondicionált borozóban.